Onze beste reisverhalen vind je hier!

Is de USA jouw favoriete reisbestemming of wil je er voor de eerste keer heen? Met onze beste reisverhalen vertellen we je alles over onze trips. We hopen dat je zeker verliefd op onze reiswebsite Travelsat50. Je ontdekt hier het lekkerste eten in het Zuiden van de Verenigde Staten, de mooiste gebieden in het Noorden maar leest er ook over events in Nederland die alles met de verenigde staten te maken hebben. Op Travelsat50 zijn niet alleen blogs te vinden, je kunt hier ook mooie foto’s vinden en vooral toffe tips.

Plannen om een weekendje weg te gaan? Ook dan vind je in onze reisverhalen veel aanwijzingen. Wij geven je heel veel tips voor toffe citytrip bestemmingen! Van unieke lokaties voor klassiekers zoals Oslo, Londen of Parijs, tot bijzondere stedentrip bestemmingen zoals Savannah of Memphis. Wij verzamelde eigenhandig heel veel informatie over bezienswaardigheden, praktische weetjes, budgettips en food hotspots voor je. Ook voor steden als Nashville, Ho Chi Min en Bangkok delen we de beste reistips!

Nashville, de stad waar Elvis Presley ooit zijn liedjes opnam en countrymuziek een manier van leven is. Wie van country houdt moet ooit een bezoek brengen aan deze legendarische stad in de Verenigde Staten. Wie er niet van houdt ook, want Nashville is een ideale stop tijdens een roadtrip door de States.

harvesting, myanmar, burma
Bakkm
6 beginner tips voor je bezoek aan Thailand

Of je nu maar even hebt of genoeg tijd onthoud: Thailand is een groot land en biedt een grote verscheidenheid aan bestemmingen. Van de wereldstad Bangkok tot de bergachtige natuurwonderen in Noorden en de relatief ongerepte stranden in het zuiden. IThailand heeft voor elk wat wils. Om thailand te bezoeken heb je als je minder dan 30 dagen blijft geen visum nodig. Vanuit Amsterdam ben je in ongeveer 11 uurtjes in Bangkok.

Lees verder
berlin wall, east side, berlin
Bakkm
10 dingen voor op de bucketlist in Berlijn

Plan je een reis naar Berlijn? Deze Berlijnse reisblog geeft je de informatie die je nodig hebt om je reis naar de Duitse hoofdstad te plannen. We leggen uit wat u het beste kunt doen. Berlijn is een plek als geen ander. In Berlijn kun je niet alleen geschiedenis zien, je kunt aanraken en voelen. In de buitenwijken ontstaan meestal per ongeluk, nieuwe trends, die uit de binnenplaatsen en kelderstudio’s komen vanwege een overvloed aan creativiteit.

Lees verder
beer, outdoors, craft
Bakkm
8 tips voor het plannen van een weekendtrip

Voordat je een bestemming kiest voor jullie weekendtrip, moet je eerst het budget bepalen. Niet iedereen kan het zich veroorloven om honderden euro’s uit te geven aan elke reis die ze maken, dus als je een budget instelt voordat je je weekend plannen maakt, kan dit jullie uitje helpen vorm te geven in iets waar iedereen zich financieel comfortabel bij voelt.

Lees verder
Bakkm
5 redenen om Savannah GA USA te bezoeken

Vorig jaar bezochten wij na jaren eindelijk weer eens de stad Savannah in Georgia (VS). Het werd opnieuw een kennismaking met een van onze meest favoriete plekken op aarde. Als wij ooit mochten kiezen om ergens te kunnen wonen, dan was het wel op deze plek.

Lees verder
Bakkm
Memphis, de ziel van het zuiden

Memphis bezoeken is als een religieuze ervaring, of je nu gelooft in een hogere macht of niet. Het is onmogelijk om in Memphis te komen en niet het gevoel te hebben, dat deze stad, je een warme dikke omhelzing geeft.

Lees verder
Zutphen, weekenden
Bakkm
Weekendbreak Zutphen

Zutphen, is nou echt zo’n stad die je eens in je leven bezocht moet hebben. Deze stad is zonder meer een van Nederlands meest wonder schoonste stad. Steek dit compliment in je zak Zutphen!

Lees verder
Bakkm
The Soul of the South

For those who don’t know me, i grew up in the 80’s in the hills of Tennessee. Its also known the south.You know, that part of the United States, from Tennessee, Virginia to Florida. This section in the United States

Lees verder
Oslo, Noorwegen, Fotografie
Bakkm
48 uur in Oslo, wat je kunt doen!

De meeste reizigers met een budget slaan Noorwegen over omdat het een duur land is om te bezoeken. De hoofdstad Oslo wordt consequent gerangschikt als een van de duurste steden ter wereld vanwege de hoge belastingen, de sterke valuta en het hoge percentage geïmporteerde goederen.

Lees verder
gorgeous sky of Vietnam
Bakkm
Vietnam in 20 foto’s, prachtig Azië

Wij maakten een 14-daagse rondreis door Vietnam met de ANWB. Dit was onze tweede reis met de ANWB, en wij raken er maar niet op uitgekeken. Wat een fijne reisorganisatie is dit. “Op 28 februari 2020 begon onze reis naar Vietnam met een 13 uur durende vlucht via Abu Dabi naar Hanoi, alwaar de thermometer op 26 graden stond. Niet overdreven zonnig, maar lekker warm, korte broek aan. Lekker om je reis mee te beginnen.

Lees verder
Elementor #2927

Voor mensen die mij niet kennen. In mijn tiener jaren ben ik (een stukje) opgegroeid in Bristol Tennessee. En ja hier is het rustig…. Dit is het woord dat zich in mijn hoofd herhaalt terwijl ik me mijn jeugd probeer te herinneren.

Lees verder
Scroll naar boven