weekendtips

Travelat50 exclusieve weekendtips

Layover, zo noemen de Amerikanen een weekend trip. Waar het eigenlijk op neer komt is het bezoeken van een stad binnen 72 uur. Hier vindt je de beste weekendtips. Ben je net als ons een reisliefhebber en wil je je ervaringen delen en goede tips van anderen krijgen? Als dat zo is, nodigen we je uit om lid te worden van Travelsat50. Een reisgemeenschap voor de liefde voor alles wat met reizen te maken heeft! We houden alle reisstijlen van weekendtrips, verre reizen en het vullen van je bucketlist. We zouden graag zien dat je lid wordt van onze community. In onze weekendtips, willen we ook hotels, bezienswaardigheden gaan beschrijven en beoordelen.

Hier bij Travelsat50 begrijpen we dat reizen veel tijd kost. Voor degenen onder ons die beperkt zijn tot lange weekenden en maar 2 weken vakantie, kan het onmogelijk zijn om de wereld te zien. Maar we hebben ons er door onze drukke schema’s niet van laten weerhouden om te doen waar we het meest van houden: samen reizen! We hebben deze blog gemaakt zodat jij hetzelfde kunt doen. Of het nu gaat om het boeken van een perfecte dagtocht of om het meeste uit jouw weekend te halen, wij zijn er om je te helpen elk moment van reizen te omarmen … zelfs de tussenstop!

Zoals de meeste reizigers, merkten we dat onze internationale reisplannen op zijn kop werden gezet door de pandemie, maar we lieten ons er door deze omstandigheden niet van weerhouden onze eigen achtertuin te verkennen! Zo hebben we wat vaker Nederlandse steden bezocht en een elektrische fiets aangeschaft om onze achtertuin aan steden echt te bezoeken. En wat denk je, dichtbij huis zijn ook leuke stadjes. Heb je tips of ideeën over geweldige weekendtips laat het ons weten.

Weekend idee ?

Leuke tips voor dat weekendje weg, je vriend(in) verassen, we got your back!

Lekker weekend weg?

Rotterdam "OH YES"

Rotterdam is zo’n stad, die je gewoon moet ervaren, het is die stad, waar niet lullen maar poetsen het credo is. Het is de stad met 650.000 inwoners en de grootste haven van Europa. Maar naast de haven staat Rotterdam ook bekend om zijn gedurfde Architectuur (Euromast & Kubuswoningen om maar iets te noemen), geweldige restaurants en de recht voor je raap mening en die kun je ook krijgen. Een cabaretier zei ooit eens een Rotterdammert is nooit ergens voor maar altijd ergens tegen. 

256

CLUB MEMBERS

230

STEDEN

24

LANDEN

31

CAMERAS

Scroll naar boven